Tuesday, 10 January 2012

bahagia ;))) weeee


Ok...hari ni aku hepy cgt2...hehehe dea sanggup bekorban utk sy..thnx cayang..dea bwk sy jenjalan~...da mcm edisi jalan jalan cr mkn plak...huh..at the same time...aku isau cgt2...dah la gemok...t lg bertambah gemok..oh my~dea mmg ar takesah..tp aku kesah la an..mulut dea ckp xpe..tp mulut org lain..perghhh..mkn dlm beb~kini aku akui ..aku da x secantik dulu~..hmmm...sedih gler..tp aku cube pelahan2...utk menguruskan bdn aku ni...tgk la ni..pp ku semakin TEMBAM ...tgk pix bwh nie~
                                           selagi hidup makan dan terus makan...  T.T

Thursday, 5 January 2012

OngBak rindu mengganas menjadi TSUNAMI.. ! he..he..

                     
                             Hye guys..! hari nie aku nk cite..haa walopun sudah lapok cite yg aku nk story kat u olls sume ni..kira br la jugak an..cite ni mule di tayangkan di pawagan  1 dis 2011 oke !! bersamaan hr kamis..(masih ingat ag.he.he.hee )ok2.aku tgk keesokan harinye iaitu 2dis2011 .perghhh aku yg sgt excited  gilerr nk tgk cite uw..mane taknye..hero dea mantop bebbbb...hehehe..aku tgk gan syg aku laa...sape ag kan..br ade feelssss...ok.1stly..aku gerak gan syg aku g wangsa walk..haaaa jgn tnye ok..kalo tk npe aku xtrus je g beli tiket at situ(SOLD OUT OK !)..org mcm ult tahikkkkk! herr!! sedih cgt2..trus je syg aku bwk g wyg terdekat iaitu dkt galaxie taman dagang..mmg nasib menyelebihi kpd sy..mmg ade tiket nye! so happy tak terhingga~yeppi2! feelings abehhhh..wa xtipu ..sedih cgt2 jln cite dea..mestilah nangeshkan~sob sobs sobsss~slamat ade syg sy....tolong kesatkan air mata yg sungguh berharge nie..muehehe~balik jer dr tu..dea blanje sy ais krim n g tmn lelayang~..tgk gambo bwh ni ok..



Haaa kan...rmai giler beb org~...saje yer tanak main..sebab telampau terer sgt tu yg mls nk main..gelak tgkkan gelagat org jer..hehehe jahatkan!!...duk je ar melepak kat citu sampai kol 6..sbb slom kol 7 sy mesti kne ade at umah..maklumlah kan..Dea cume pinjam sy utk sementara jew..hehee..ok..sampai di sini aje..t cambung ag yer..ok tata ;)

Wednesday, 4 January 2012

Baru ag oke . Muehehe . .

           
       Hye..Act.blog nie kira bru la jugak..sbnrnye ade je yg lame tp dah lupa ape password dea..he he he..syg betol lah kan ..Eeeeish..!apekan daye smmgnye aku cpt lupa pon..maklomlah kecik2 lu ske sgt mkn cemut2 yg bekeliaran..muehehehe..tgk..effect dea now..hooo..ok guys.hope u olss ..enjoy2 k..dgn blog baru ku ni oke~t free aku updates yerk..~Salam~